DIENSTEN

Als syndicus in Antwerpen beheren we kleine en middelgrote appartementsgebouwen (van 6 tot 25 appartementen per gebouw). Ons werkterrein strekt zich voornamelijk uit in Antwerpen en omgeving.


Jaarlijkse algemene vergadering

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

Voor eigenaars van appartementen is de jaarlijkse algemene vergadering dé gelegenheid om met hun medebewoners het gesprek aan te gaan. Wij zorgen voor de praktische regeling van de jaarlijkse algemene vergadering, zoals het bijeenroepen van deze vergadering, het opstellen van de agendapunten,… Tijdens de algemene vergadering notuleert de syndicus het verslag en achteraf zorgen wij dat alle eigenaars een kopij ontvangen van deze notulen.

Gemeenschappelijke kosten en rekeningen

GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN EN REKENINGEN

In een appartementsgebouw zijn er verscheidene kosten die verdeeld dienen te worden onder alle eigenaars volgens hun aandeel.
Denk hierbij maar aan het water, onderhoud en controle lift, brandverzekering, elektriciteit, verwarming, schoonmaak, onderhoud tuin,…

Één van onze taken bestaat erin om het beheer en de betalingen van deze kosten praktisch te regelen. We trachten steeds om de facturen tijdig te betalen, wij stellen ook driemaandelijks of jaarlijks een afrekening op naar de eigenaars toe met de kosten die gemaakt zijn.
Zo hoeven de eigenaars zich niet druk te maken over het financieel beheer.

Herstelling

HERSTELLING

Als er herstellingen moeten uitgevoerd worden in het appartementsgebouw is het een hele rompslomp om snel iemand te vinden die de herstellingen aan een gunstig tarief kan uitvoeren. Wij kunnen rekenen op enkele vakmensen waar wij al jaren mee samen werken om zo snel mogelijk het probleem te gaan bekijken en aan te pakken.

Voor grote renovatiewerken zoals gevelwerken en dakwerken trachten wij steeds om meerdere offertes te kunnen voorleggen  aan de eigenaars, zodat zij offertes kunnen vergelijken op basis van prijs/kwaliteitverhouding, zo kunnen zij een keuze maken met welke firma zij wensen samen te werken.

OVER ONS


IDASCO is een familiebedrijf dat al sinds 1989 druk in de weer is met het beheer van kleine tot middelgrote appartementsgebouwen. Ondertussen werkt de derde generatie van de familie al mee in het bedrijf.

Onze missie is ervoor te zorgen dat onze klanten zich minder zorgen moeten maken over het dagdagelijkse beheer van hun gebouw. Wij helpen ze graag door verschillende taken uit handen te nemen.

Meer over ons…
Idasco

 • BIV


  509203 Bats Tatjana
  202008 Blansaer Nicole • Openingsuren
  Openingsuren Kantoor:

  Maandag - Donderdag:

  van 09.30u tot 12.00u en van 13.30u tot 16.00u

  Vrijdag:

  van 09.30u tot 12.00u – namiddag gesloten

  In de maanden juli en augustus is ons kantoor

  enkel geopend van 09.30u tot 12.00u

© 2019 Idasco - Aangesloten bij BIV / CIB